Een van de leuke activiteiten van NapPas is KidZcity via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kidzcity/!

Als jij de kortingspas van NapPas aanschaft, dan krijg je kortingen bij vele dagjes uit in Nederland. In zowat iedere provincie zijn er leuke activiteiten die je kunt doen met deze kortingspas. Zo kun je een dagje naar een museum, een uitstapje maken naar een pretpark of je kunt een leuke wandeling maken in de natuur. Maar ook KidZcity is een van de leuke activiteiten die je met NapPas kunt doen via deze website: https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kidzcity/!

KidZcity is een interactief attractiepark waar gezinnen samen kunnen genieten van leuke activiteiten. KidZcity is een indoor speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken met verschillende spellen, attracties en workshops. Er wordt ook animatie aangeboden voor de kinderen. In KidZcity kun je dus samen met je gezin een hele leuke dag beleven!

Voor de kleine kinderen is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld te knutselen, films te kijken of spelletjes te spelen. Ook is er een grote speeltuin waar kinderen lekker kunnen ravotten en spelen. Voor de oudere kinderen zijn er meer uitdagende spellen zoals springen, klimmen of een van de uitdagend parcours.

Met de NapPas kortingspas via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kidzcity/ krijg je 20% korting op de reguliere entreeprijs van KidZcity! Zo kun je met hele gezin een hele leuke dag beleven, voor een mooie prijs! Neem dus snel de NapPas kortingspas aan en geniet van KidZcity!

De korting via NapPas kun je ontvangen door de kortingspas aan te schaffen waarmee je op meer dan 250 leuke dagjes uit in Nederland korting krijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *